FIT Amstelveen

Turn(st)ers

Binnen FIT zijn er verschillende groepen ingedeeld op wedstrijdniveau. Op deze pagina vertellen we kort over het wedstrijdsysteem van de KNGU per niveau. Ook per groep stellen we de turnsters kort aan jullie voor. Ben je nieuwsgierig naar de indeling van de KNGU omtrent het NTS (National Turn Systeem) kijk dan op hun speciale webpagina.

Verplicht is ingedeeld in niveau 1 t/m 9, zie hieronder per niveau de groep, train(st)ers en turn(st)ers.

 

ONDERBOUW N1-N3

Trainsters: Lisa Snel & Aranka Holst

Assistent: Madelon en Fleur

De onderbouw bestaat uit de categorie Pre-instap (8 jaar), Instap (9 jaar), Pupil 1 (10 jaar), Pupil 2 (11 jaar). Bij Fit turnt deze gezellige groep meiden in niveau N1, N2 of N3.  De meiden trainen 3x per week met elkaar turnelementen te leren en om te oefenen voor wedstrijden. De hoogst haalbare wedstrijd is het Nederlands Kampioenschap. De oefenstof wordt hiervoor geschreven door de KNGU. Op hun website kan je de laatste versie van de oefenstof, muziekjes en filmpjes bekijken.

 

KEUZE DIVISIE 1-3

Trainsters: Sietske Luijten & Josi-Anne Boudewijn

De keuze groep divisie 1,2 & 3 bestaat uit 14 enthousiaste meiden tussen de 11 en 21 jaar. Zij trainen gemiddeld 10 uur per week en komen allemaal uit op landelijk niveau. Veel van deze meiden assisteren ook bij de trainingen van de recreatie en jongere meiden uit de wedstrijdgroep.  Ondanks onze keine zaal weten zij heel wat prijzen in de wacht te slepen, zowel regionaal als landelijk. Naast het turnen gaan zij ook graag met elkaar op pad.

DIVISIE 4

Trainsters: Josi-Anne Boudewijn & Marieke Grijpma

Assistent: Mitzy Wong-A-Ton

De divisie 4 groep bestaat momenteel uit 15 turnsters. Deze meiden draaien in het district elk jaar weer goed mee om de prijzen. De keuze dames trainen 3x per week, en de meiden van verplicht 2x. Naast hard trainen kun je goed zien dat er veel plezier in het turnen is. Veel meiden zijn ook buiten de turnzaal goede vriendinnen van elkaar. Verplicht: Suraya, Catoo, Vivian, Lina, Julika, Fiene, Sophie, Iris, Madelief, Vera, Ryanne, Maartje, Anouk & Eva. Keuze: Madelon, Meike, Karien & Willemijn.

DIVISIE 5

Trainster: Simone de Jong

Assistent: –

HEREN

Trainers: Peter Spithoven, Joël Kombrink & Dylan Brugman