FIT Amstelveen

Train(st)ers

Train(st)ers


N1-N3 ONDERBOUW

Aranka Holst
Hallo allemaal! Ik ben Aranka, 22 jaar oud en ik woon in Amstelveen. Sinds mijn 7e jaar ben ik al verbonden aan FIT. Eerst heel wat jaar als turnster en nu sinds 4 jaar ook als trainster. Turnen is mijn passie en ik vind het geweldig om na heel wat jaren ervaring dit over te brengen op de kleinere talenten van FIT. Dit jaar sta ik drie keer in de week, samen met mijn maatje Lisa Snel, in de zaal. Ik geef les aan de instap, pupil 1 en pupil 2 meiden in de N2 en N3. Naast turnen ben ik druk bezig met mijn master othopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten, winkelen, naar turnwedstrijden kijken of lekker snowboaden. Sportieve groetjes! En wie weet, tot snel!

Lisa Snel
Hallo! Hierbij wil ik mij ook even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Lisa Snel, ik ben 20 jaar en heb voorheen in Hoogwoud gewoond. Sinds maart 2014 ben ik verhuisd naar Amstelveen. Ik studeer Bewegingswetenschappen aan de VU. Daarnaast turn ik zelf ook nog een aantal uurtjes in de week. Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier training gegeven aan turnsters van verschillende leeftijden en niveaus. Maar doordat ik nu in Amstelveen woon viel dit niet meer te combineren. Zo ben ik bij Turnvereniging FIT terecht gekomen, waar ik met veel plezier samen met Aranka Holst in de zaal sta.


DIVISIE 1-3 BOVENBOUW

Sietske Luijten

DIVISIE 4

Josi-Anne Bouwdewijn
24 jaar en wonende in Amsterdam. Toen ik gevraagd werd door FIT om les te komen geven, heb ik geen moment getwijfeld. Zelf heb ik altijd met veel plezier in Abcoude geturnd. 5 jaar geleden ben ik als trainster van de keuze turnsters 4e divisie begonnen. Sinds afgelopen jaar leg ik mij ook wat meer toe op de pupillen. Ook ben ik vaak als jurylid in de zaal te vinden. Naast het lesgeven werk ik in communicatie en projectmanagement bij het UWV, ben ik graag aan het bakken en koken en droom ik van reizen naar de mooiste stranden.

Shannon de Zwart


DIVISIE 5

Simone de Jong

HEREN

Dylan Brugman
Ik ben Dylan Brugman, ben 19 jaar en kom uit Mijdrecht. Ik doe voor school een hbo studie aan de Hogeschool van Utrecht. In mijn verleden heb ik zelf jarenlang geturnd op topsport niveau en heb in jong oranje gezeten. Doordat mijn zussen vroeger zelf hebben getraind bij FIT, ben ik via via benaderd om les te komen geven, waar ik uiteraard mee instemde! We gaan er dit jaar volop tegenaan met de jongens!

Peter Spithoven
Ik ben Peter Spithoven, 29 jaar, en trainer van de heren wedstrijdgroep. Naast trainer ben ik ook leraar lichamelijke opvoeding op een middelbare school in Leerdam.  Ik heb zelf van mijn 5de t/m mijn 20ste geturnd en daarna ben ik training gaan geven in Geldermalsen. Na mijn verhuizing naar Amstelveen ben ik hier verder gegaan met mijn hobby. Ik wil graag het enthousiasme dat ik zelf in al mijn turnjaren gehad heb doorgeven aan de jeugd.

ASSISTENTEN

Bij alle groepen lopen ook assistenten rond, waar wij als vereniging super blij mee zijn! Vaak turnen de assistenten zelf nog, en weten zij dus heel veel van de sport. De trainers zijn ontzettend blij met deze hulp: zo kan elke turn(st)er voldoende aandacht krijgen. Sam, Meike, Madelon en Kirsten assisteren tijdens de trainingen van de mini’s en instappers. Bente versterkt Simone bij divisie 5. Stan assisteert zowel bij de benjamins als bij divisie 4 waar ook Mitzy elke dinsdag het trainers team versterkt. Daarnaast hebben wij bij de jongens nog Bas en Randolph. Wij zijn ontzettend blij met deze trainers van de toekomst!