FIT Amstelveen

Seizoensafsluiter keuze turnsters een modderig succes

DSC01974Nu de schoolvakanties ook echt voor de deur staan was het ook voor de keuze turnsters divisie 3 en 4 tijd om het seizoen af te sluiten. Voordat zij en ook de trainsters kunnen gaan genieten van een welverdiende vakantie (met krachtopdrachten!) organiseerden trainsters Sietske, Simone en Kimberley nog een middagje uit met de dames. Niet het minste uitje en uiteraard met een sportief tintje: poldersporten in de kwakel!

Met bijna de hele groep en oud trainster Josi werd er eerst gepicknickt. Iedereen had heerlijke dingen meegenomen, van chocoladedonut tot watermeloen. En die energie had iedereen hard nodig want het heet niet voor niets poldersporten. Om 4 uur stond iedereen vol goede moed klaar voor het eerste onderdeel: de stormbaan. Licht gehandicapte trainsters Sietske en Simone konden helaas niet aan elk onderdeel meedoen dus zij verzorgde de foto’s en het aanmoedigen. Met de trapeze over de sloot, bungelend in en aan touwen, sommige onderdelen vormden echt een uitdaging! Het duurde niet lang voordat iedereen wel een keer te water was gegaan, vaak met turnkunsten die toch niet helemaal bestemd bleken voor de poldersportonderdelen. De instructeur keek verbaasd op van de radslagen, salto’s en boogjes die er gemaakt werden. Na nog een heel aantal rondjes buikglijden kwam de dag aan het eindje en was het tijd voor een warme douche. Iedereen was het er unaniem over eens: poldersporten is echt een goede work-out waar je moe van wordt!


Afscheid toppers Meike en Karien

Terug bij de zaal kon Karien gelukkig ook nog even aansluiten. In het zonnetje in het gras kwam dan het minder leuke gedeelte van het uitje aan bod: afscheid nemen. Meike en Karien, de senioren van het damesturnen, gaan volgend jaar beiden studeren in Delft. Misschien dat zij daar nog af en de studenten turnzaal ik duiken, maar trainen bij FIT past niet meer in het plaatje. Beide dames laten een speciale indruk achter bij al hun (oud)trainsters: als onwijs gemotiveerde doorzetters, lieve assistent trainsters en natuurlijk als gezellige meiden. FIT bedankt jullie voor alle inzet, en we gaan jullie missen in de zaal… Kom vooral nog eens langs dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.