FIT Amstelveen

Medailleregen op het kersttoernooi in Nijmegen

🏅🎖🎖🥇🥈🥉🏆
Op 29 en 30 december deden er meer dan 20 FIT-turnsters mee aan het (altijd gezellige en sfeervolle) kersttnoernooi in Nijmegen. Op dit toernooi waren er zowel teamwedstrijden als individuele wedstrijden waarbij medailles per toestel verdiend konden worden. 

In wedstrijd 1 turnden de onderbouw turnsters een teamwedstrijd. Er werden nieuwe elementen uitgetest op de toestellen (bijv. flikflakken op balk, reuzen op de brug) en persoonlijke doelen gehaald. Uiteindelijk won Team 1 (Danae, Nora, Priya) het ZILVER, Team 2 (Elena, Dinah, Lily, Lotte) het BRONS en werd Team 3 (Pascalle, Amaya, Zoë) keurig 7e. Knap gedaan!

 

In wedstrijd 2 en 3 zorgden de jeugd turnsters samen voor een medialleregen! Hailey (jeugd 1 N3) won GOUD op balk en ZILVER op brug. Tessa (jeugd 1 N3) won ZILVER op balk en BRONS op sprong. Lina (jeugd divisie 2) tunde haar eerste wedstrijd in de 2e divisie en viel op met haar mooie uitstraling op vloer en balk. Romy B (jeugd divisie 2) won BRONS op balk. Comfort (jeugd divisie 1) won BRONS op balk en ZILVER op brug. Romy M (jeugd divisie 1) won GOUD op brug en sprong en ZILVER op balk en vloer. Wat een prachtige afsluiter van 2017!

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.