FIT Amstelveen

Help jij ons een handje? Commissieleden gezocht!

Help jij ons mee een vliegende start te maken als kersverse vereniging? Vele handen maken licht werk, en handen hebben we nodig om United Amstelveen goed te laten draaien. Het is natuurlijk een cliché maar ook United Amstelveen kan niet zonder vrijwilligers. Hoezo?

 • Die leuke activiteiten waar jouw zoon/dochter aan deelneemt organiseren zichzelf niet
 • De wedstrijd administratie laat gewoon op zich wachten
 • Juryleden regelen? Ook dat vraagt organisatie
 • Berichtjes verschijnen niet vanzelf op onze media kanalen
 • Sponsorgeld voor nieuwe spullen en leuke extra’s druppelt niet vanzelf binnen

Kortom – zonder vrijwilligers geen goed functionerende vereniging. Net als wij gun jij jouw zoon of dochter toch ook de beste sportomgeving? Heb jij een zoon of dochter die bij ons turnt? Doe dan wat terug en draag je steentje bij. Meld je direct aan voor een van onze commissies!

Commissies

Bij ons gaat het niet om bardiensten draaien of een team leiden, maar flexibel je tijd inzetten op een onderwerp waar je goed in bent. Je ontlast de trainers en zorgt ervoor dat zij meer tijd hebben voor de trainingen van jouw zoon of dochter. Je vult het bestuur het beste aan door commissie lid te worden, of stapt in het bestuur zelf! Welke commissies hebben we?

 1. Wedstrijdcommissie | Zorgt ervoor dat de gymnasten zo vlekkeloos mogelijk mee kunnen doen aan wedstrijden en ondersteun bij het organiseren van een optimale wedstrijdvoorbereiding & wedstrijdseizoen.
 2. Recreatiecommissie | Zorgt ervoor dat de recreatie gymnasten leuk en op vernieuwende manieren kunnen blijven bewegen met de mogelijkheden om dit ook te laten zien.
 3. Activiteitencommissie | Organiseer vereniging brede activiteiten en evenementen op met name gericht op ledenbinding en leden werving.
 4. Communicatiecommissie | Maak onze leden en hun prestaties zichtbaar, vergroot de ledenbinding door optimale inzet en beheer van onze kanalen en breidt het verenigingsnetwerk uit (PR).
 5. Sponseringcommissie | help ons inkomsten genereren voor de vereniging, verken reclame-uiting mogelijkheden & organiseer/coördineer inzamelingsacties voor o.a. nieuwe materiaal.
 6. Kascommissie | Controleer de boeken van onze penningmeester in aanloop naar de jaarlijkse ALV
 7. Commissie ledenadministratie | houdt grip en controle op ons alsmaar groeiende ledenbestand en bewaak de privacy van de persoonsgegevens.

Een goed begin…

…Is het halve werk. Als United Amstelveen een goede start maakt met goed bemande commissies, helpt dat enorm. Wij kunnen jullie kennis en ervaring hard gebruiken. Namens het bestuur vragen wij daarom nogmaals om jullie hulp.Meer weten? Neem voor een schatting van tijdsinvestering en meer informatie contact op met laura.ackermans@gmail.com. Of meld je gelijk aan via ons aanmeldformulier! 

Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.