FIT Amstelveen

Diplomaturnen staat voor de deur: tijden & info

Turnt jouw zoon of dochter bij de recreatie of de jong-talenten? Dan kan het bijna niet missen: het FIT diploma turnen aanstaande zondag 18 februari! Nog even oefenen en dan is het weer zover. Een leuk moment om te laten zien wat hij/zij allemaal al kan, in onze zalen aan de Appellaan. Trek je club pakje aan, zorg dat je haren goed zitten en de show kan beginnen!

Tijden

Alle jongens van trainer Joel op dinsdag & turnsters die bij Yoran Suijk op woensdag trainen komen in de eerste ronde in actie:

Zaal open 09.00 uur
Uiterlijk Aanwezig 09.15 uur
Verwachte eindtijd 11.15 uur

Alle turnsters die op dinsdag en vrijdag trainen bij Lisa Bosman & de Jong talenten van Josi Bouwdewijn komen in de tweede ronde aan bod:

Uiterlijk Aanwezig 11.30 uur
Verwachte eindtijd 13.30 uur

Ouders en/of verzorgers zijn tijdens het diploma turnen van harte welkom om te komen kijken. De entrée bedraagt € 1,50 voor volwassenen en € 1,00 voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar.  Tijdens de pauze kunnen de deelnemers zelf meegenomen eten en drinken nuttigen en ouders een warme kop koffie of thee tegen een kleine bijdrage verkrijgen.

Laat zien wat je kunt!

Voor alle recreanten, zowel jongens als meisjes vanaf zes jaar, is er een overzicht gemaakt met oefeningen. Hierop is te zien wat je kunt oefenen, hoe de turnonderdelen er precies uitzien en wat je in de toekomst nog kunt leren…! Het diploma bestaat uit 6 elementen (A t/m F). Elk element is opgeknipt in vier oefensituaties. Deze situaties variëren in niveau: van een eenvoudige variant tot de moeilijkste oefening. De laatste situatie is het uiteindelijke doel. Per element mag je de moeilijkste situatie die je beheerst uitvoeren. Dit spreek je vooraf met je trainer of trainster af. Een jury zal dan bekijken hoe goed je het doet. Natuurlijk mogen papa, mama en wie nog meer mee wil ook komen kijken!

Ps. Heb jij je opgegeven om te komen helpen maar nog niks gehoord? Neem dan contact op met Lisa Bosman via info@fit-amstelveen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.