FIT Amstelveen

Aanbod

Kleutergym voor meisjes en jongens
Vanaf 4 jaar kunnen zowel jongens als meisjes naar kleutergym. Tijdens het kleutergymmen worden verschillende bewegingssituaties spelenderwijs aangeboden, waardoor zij geprikkeld worden om te bewegen. De les staat o.a. in het teken van klimmen, klauteren, springen, balanceren en rollen.

Recreatieturnen voor meisjes en jongens
Vanaf 6 jaar kun je bij FIT terecht voor het Recreatieturnen. Naast de vele spelvormen gaat de aandacht tijdens de recreatie-uren uit naar het toestelturnen. Er wordt onder andere toegewerkt naar het FIT Diplomaturnen en de jaarlijkse FIT Clubkampioenschappen. Eveneens staat de les in het teken van nieuwe onderdelen leren voor het volgende seizoen. Deze recreatielessen zijn verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Er zijn aparte lessen voor jongens en meisjes. Voor een sfeer impressie van de recreatielessen meisjes klik u hier.

Recreatie +
Ben jij dé recreatie turnster die nét even wat meer uitgedaagd wilt worden, 1,5 uur per week wilt trainen in een permanent ingerichte zaal én moeilijkere turnelementen onder de knie wilt krijgen? Dat kan! De Recreatie + trainingen is speciaal bedoelt voor de turnsters die bij hun huidige recreatie trainingen boven het niveau uitstijgen en graag verder uitgedaagd worden om nieuwe en moeilijkere turnelementen te leren. De trainingen kunnen als uitbreiding op de recreatie trainingen gevolgd worden of als vervanging. Tijdens de 1,5 uur durende training op donderdag van 16.00-17.30 uur, leren turnsters nieuwe elementen op brug, balk, vloer en sprong, maar wordt er ook getraind op kracht, lenigheid, balans en vormspanning. Via deze trainingen is het soms mogelijk om de overstap te maken naar de wedstrijdgroep van Turnvereniging FIT Amstelveen.