FIT Amstelveen

Train(st)ers

Marleen Hendriks

Ik ben Marleen Hendriks, 27 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. In 2007 ben ik na een lange acrocarrière als sporter begonnen met training geven bij GV Abcoude. In 2012 heb ik samen met Joan van Duren de overstap gemaakt naar FIT Amstelveen. Hier zij wij toen met veel succes een acrogymgroep opgestart. Ik ben ontzettend trots op de groep die wij na 3 jaar hebben opgebouwd en natuurlijk de veelzijdige trainersgroep. Ik geniet nog steeds iedere training van het lesgeven en de interactie met de sporters. Wanneer een sporter tevreden is ben ik ook tevreden. In ben werkzaam als adviseur in de zorg en in mijn vrije tijd hockey en fitness ik fanatiek.

Joan van Duren

Ik ben Joan van Duren sinds augustus 2012 acro-trainer bij Fit Amstelveen. Ik ben getrouwd en woon in Gouda. Daarnaast ben ik voor de KNGU actief als vrijwilliger in de landelijke technische commissie Acrobatische gymnastiek en ben daar portefeuillehouder wedstrijdzaken voor de landelijke wedstrijden. Ik heb vroeger zelf geturnd vanaf mijn 11de tot mijn 25ste  en ben toen in aanraking gekomen met Acrobatische gymnastiek (Acrogym) via de trainers opleiding.  Ik ben toen zelf begonnen in deze sport als mixpaar, heren 4 en geëindigd als heren paar op het hoogste niveau (A) als Nederlands kampioen. Vanaf 2001 t/m 2007 ben ik bij GVM 79 in Mijdrecht als acro-trainer actief geweest met goede resultaten in de diverse niveaus. Ik wil dit natuurlijk nu ook weer gaan proberen bij FIT-84 Amstelveen. We hebben nu een erg enthousiaste groep sporters waar altijd nog plaats is voor nieuwe mensen. Zie je gauw op de training?

Rosanne Pierik

Ik ben Rosanne Pierik, 25 jaar en sinds dit seizoen (2016/2017) vul ik het FIT-team aan als acro-trainster. Al sinds jongs af aan sta ik in de turnhal. Eerst als turnster, later als acrogymnast. Op mijn 18e begon ik als acro-trainster bij O.K.K. Gorinchem.Daarna heb ik enkele jaren getraind en training gegeven bij Longa in Utrecht en nu heb ik erg veel zin in de nieuwe uitdaging bij FIT 84 Amstelveen! Het leukste aan acro vind ik de combinatie tussen teamspirit, vertrouwen en het (samen) hard werken voor het beste resultaat. Wat het beste resultaat is, kan voor ieder team verschillen. En die diversiteit vind ik erg leuk!

Jip Helsloot

Ik ben Jip Helsloot, 18 jaar en woon in Abcoude. Sinds mijn vijfde heb ik geturnd en deed ik aan acrogym. 4 jaar geleden ben ik, met trainster Marleen Hendriks vanuit abcoude, richting FIT-Amstelveen gekomen samen met een aantal andere sporters. Afgelopen jaar heb ik mijn acro carrière afgesloten vanwege mijn verhuisplannen richting Den Haag. Ik studeer hier Bewegingstechnologie en ga naar mijn tweede jaar. Omdat ik acrogym en deze geweldige groep sporters zeker nog niet achter me kan laten ben ik blij dat ik me aan kan sluiten als trainster op de zaterdag!

Yasmine Vermie

Hoi ik ben Yasmine, 18 jaar. Ik doe de opleiding sport en bewegen en zit in mijn examenjaar. Ik heb zelf 11 jaar acrogym en 6 jaar turnen gedaan. Dit jaar ben ik voor het eerst trainster voor de D/E teams van acrogym. Ik vind het een hele leuke uitdaging om te gaan doen en blijf zo ook betrokken bij de sport die ik jaren lang met plezier heb gedaan! Mijn hobby’s zijn allerlei soorten sporten, ik vind gewoon alles leuk om te doen maakt niet uit wat voor sport het is! Dat komt omdat ik op school alle sporten krijg en daardoor ook alles leuk vind!
Daisy Gijsbers

Mijn naam is Daisy Gijsbers, ik ben 25 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Sinds 2015 ben ik trainster bij FIT 84 Amstelveen. Ik ben jarenlang zelf actief geweest als acrogymnast bij Voorwaarts Veldhoven. Na mijn verhuizing naar Amsterdam ben ik gestopt bij Voorwaarts, en als trainster begonnen bij FIT. Het is erg leuk om te zien hoe enthousiast de groep is. En natuurlijk hoe trots de sporters zijn als ze iets hebben geleerd! Het liefst houd ik mij bezig met het artistieke deel, de choreografieën. Ik vind dat muziek, dans, uitstraling en houding een oefening kan maken of breken. Daarnaast zal ik ook technische training geven. Denk aan het aanleren of verbeteren van handstanden, salto’s, torens of andere elementen.

(laatste update sept. 2016)