FIT Amstelveen

Proeflessen

Gratis Proeflessen

Iedereen mag twee maal gratis en geheel vrijblijvend een proefles volgen bij turnvereniging FIT Amstelveen. Tijdens deze twee lessen bekijkt het nieuwe lid of hij/zij de les leuk vindt.

  1. Een proefles recreatie volgen? Vraag het aan via ons aanvraagformulier – dat kan weer vanaf de start van het nieuwe seizoen (september).
  2. Een proefles van een wedstrijd discipline volgen? Mail dan even naar info@fit-amstelveen.nl
  3. Jonge turn(st)ers met talent kunnen de wedstrijdgroepen instromen via de talententest. Deze wordt 1 a 2 keer per jaar georganiseerd. Houd onze website en facebook in de gaten voor meer informatie.

Na de twee proeflessen schrijf je je in via ons inschrijfformulier.

Actie ‘Tientje voor een vriendje’ 

Als jij als FIT-lid zorgt voor een nieuw lid voor de vereniging wordt je beloond met een tientje in de vorm van een cadeaubon. Zodra de vereniging de contributie van het nieuwe lid heeft ontvangen komt de cadeaubon zo snel mogelijk jouw kant op. Schrijf op het inschrijfformulier van het nieuwe FIT-lid je voor en achternaam, je lesuur en dat het gaat om de actie ‘Tientje voor een vriendje’. Let op: het nieuwe lid mag het afgelopen seizoen geen lid zijn geweest van FIT.

Jeugd Activiteiten Pas

Turnvereniging FIT Amstelveen doet geregeld mee aan de Jeugd Activiteiten Pas (JAP). De JAP- activiteiten zijn opgezet om Amstelveense kinderen te laten ‘proeven’ aan meerdere (sport)activiteiten, om zo een breed beeld te krijgen van wat je zelf kan en leuk vindt. Meer informatie kun je vinden op de site van het Amstelveens Sportbedrijf vinden. Meer informatie is op te vragen via Saskia van der Meer, zij is projectleider JAP (tel: 020 – 3473 459, e-mail: s.van.der.meer@sportbedrijfamstelveen.nl).